Trouwen in tijden van Corona...

Dag lieve koppels,

Deze bizarre tijden brengen veel onzekerheid met zich mee. De covid-19-situatie is razendsnel geëscaleerd en verandert van dag tot dag. We weten nog niet wat de volgende maanden zullen brengen, en wanneer de huidige maatregelen beëindigd worden. Misschien is er voor jullie trouwdatum helemaal geen probleem, zoveel te beter! Als je toch denkt aan het uitstellen of verplaatsen van je huwelijk, hier wat tips en informatie:

-  Je trouw verplaatsen kan kosteloos als de maatregelen vanuit de overheid ons daartoe verplichten. We hebben momenteel nog geen zicht op hoe de zaken ervoor staan, dus neem zeker geen overhaaste beslissingen. Hoor al eens rond en overweeg de opties. 

-  Neem zeker contact op met je belangrijkste leveranciers (locatie, cateraar, planner, ceremonie, fotograaf, ...) om te bekijken welke data zij nog vrij zijn dit jaar. Het zou fijn zijn mochten jullie gewoon met hetzelfde team kunnen samenwerken op een andere datum. Iedereen spant zich momenteel heel erg in om een oplossing te vinden voor zijn koppels, aarzel niet om die hulp in te schakelen! Hier kan je alvast de data vinden waarop ik nog vrij ben om jullie huwelijk te fotograferen.


-  Verplaatsen binnen 2020 zal sowieso interessanter zijn dan annuleren of doorschuiven naar 2021, omdat je dan het risico loopt je voorschotten kwijt te spelen. Heel eerlijk: dat is niet uit harteloosheid, maar omdat de crisis de evenementensector bijzonder hard treft. Als iedereen alle opdrachten van 2020 moet doorschuiven naar 2021, valt er voor iedereen een volledig boekjaar weg. Alle leveranciers zullen erg hun best moeten doen om het hoofd boven water te houden. De mensen met wie jullie samenwerken waarderen het ongetwijfeld enorm dat jullie daar rekening mee houden.
 

Uiteraard ben ik er supergraag bij als jullie gaan trouwen! Je kan hier dus zien op welke data ik nog vrij ben om jullie huwelijk te fotograferen. Dat maakt het alvast fijn om af te stemmen met de zaal en de andere leveranciers.

 

Je kan hier bovendien ook een 'optie' nemen op een trouwdatum waarop ik nog beschikbaar ben. Dan hou ik deze alvast vrij voor jullie! 

Ik wens jullie veel sterkte de komende tijd, en vooral veel liefde! Maak het gezellig bij jullie thuis en maak er het beste van... Hopelijk kan het 'gewone' leven dan snel weer aanvatten.

Ik hoop het samen met jullie.

Vanuit het hart - warme groet - Liesbeth

A&E-452.jpg
L&P-zw-099.jpg
449A7246.jpg
C&J-639.jpg